Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Unde vor staționa astăzi punctele mobile de vaccinare

© Sputnik / Mihai CarausAu fost lansate punctele mobile de vaccinare
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Abonare
Cele două puncte mobile de vaccinare din municipiul Chișinău își continuă activitatea și astăzi. Iată unde va staționa troleibuzul și autobuzul.
CHIȘINĂU, 8 sept - Sputnik. Cele două vehicule staționează, conform unui program, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii.
Astfel, pe parcursul zilei de astăzi, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Râșcani, la intersecția bulevardului Moscova, lângă „McDonald's”.
Totodată, autobuzul va staționa în orașul Cricova, pe strada Chișinăului 108, lângă Centrul de Sănătate.
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.
Până în prezent peste 714 mii de moldoveni și-au administrat ambele doze de vaccin anti-COVID-19.
Fluxul de știri
0