Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Explozie de gaz la Noginsk - sunt morți, răniți și persoane dispărute

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaExplozie în orașul Noginsk
Explozie în orașul Noginsk - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Abonare
O explozie puternică puternică s-a produs într-un bloc de locuit din Rusia. Cel puțin 17 oameni au avut de suferit.
CHIȘINĂU, 8 sept – Sputnik. Șase persoane au fost date dispărute în urma unei explozii puternice la un bloc de locuit din orașul Noginsk din Rusia, informează RIA Novosti cu referire la reprezentantul serviciul rus pentru situații excepționale.
Potrivit acestuia, persoanele dispărute sunt rezidenți ai apartamentelor adiacente din clădirea 9 de pe strada 28 iunie, unde pereții clădirii s-au prăbușit pe trei etaje și parțial pe al patrulea.
Incidentul s-a produs în această dimineață aproximativ la ora 07:00. Potrivit vice-guvernatorului regiunii Podmoscovie, Evghenii Hromușin, explozia s-ar fi produs din cauza unei scurgeri de gaz în clădire. Explozia a afectat 24 de apartamente.
EXPLOZIE mare la aeroportul Kabul – victime - Sputnik Moldova, 1920, 29.08.2021
Internațional
O nouă explozie puternică în apropiere de aeroportul din Kabul - VIDEO
Potrivit informațiilor oficiale, două persoane au murit. Alți 17 oameni au fost răniți, dintre care șase au fost spitalizați, inclusiv doi copii. Peste 170 de persoane au fost evacuate din clădire. Potrivit serviciilor de urgență din regiune, sub dărâmături ar putea fi încă cel puțin trei persoane.
Fluxul de știri
0