Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Băutura i-a luat mințile: Și-a ucis în bătaie amicul de pahar

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Accesați arhiva multimediaDosar penal, verdict, cătușe, gratii
Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova, 1920, 07.09.2021
Abonare
Un bărbat de 28 de ani a murit după ce a fost bătut de amicul de pahar. Suspectul a fost reținut și riscă ani grei de pușcărie.
CHIȘINĂU, 7 sept - Sputnik. Un bărbat de 56 de ani, din satul Donici, raionul Orhei, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat că l-ar fi omorât pe un consătean de al său. Potrivit poliției, cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar în urma unui conflict ce a iscat între ei, aceștia s-au luat la bătaie.
Исправительное учреждение - Sputnik Moldova, 1920, 07.09.2021
Societate
Un moldovean a fost extrădat din Italia: Iată ce a comis
După ce suspectul a fost reținut, acesta le-a spus polițiștilor că după ce au consumat băuturi alcoolice, între ei a iscat un conflict, iar el a lovit victima cu o coadă de hârleț în regiunea capului. În urma traumatismelor primite, bărbatul de 28 de ani s-a stins din viață.
Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 15 ani de pușcărie. Polițiștii din Orhei continuă acțiunile de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele.
Fluxul de știri
0