Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Un nou lot de vaccin anti COVID-19, transmis în regiunea transnistreană

© Sputnik / Николай Хижняк / Accesați arhiva multimediaVaccin, imagine simbol
Vaccin, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 07.09.2021
Abonare
Autorităţile de la Chișinău livrează un nou lot de vaccinuri împotriva COVID-19 cetățenilor domiciliați în stânga Nistrului și municipiul Bender.
CHIȘINĂU, 7 sept - Sputnik. Autoritățile de la Chișinău vor transmite centrelor de sănătate din regiunea transnistreană 5 104 doze de vaccin anti-COVID, dintre care 2 004 doze de Pfizer și 3 100 doze de Janssen.
Din toate loturile de asistență umanitare oferite Moldovei, dar și din achizițiile efectuate din resurse bugetare, autoritățile în mod proporțional au redistribuit locuitorilor din regiunea transnistreană aproximativ 190 de mii de doze de vaccin împotriva COVID-19.
Машина скорой медицинской помощи - Sputnik Moldova, 1920, 07.09.2021
Coronavirus
Crește alarmant numărul cazurilor de COVID: Peste 20 de raioane sub Cod Roșu
De asemenea, pentru întreținerea serviciilor exemplare și vindecarea grabnică a celor infectați, regiunii transnistrene pe lângă vaccin i s-au transmis și multiple loturi umanitare ce conțineau echipamente de protecție individuală și aparataj medical performant.
La fel, în următoarele zile este preconizată înmânarea unui nou lot de ajutor umanitar locuitorilor din stânga Nistrului și municipiul Bender, în număr de 500 de mii de măști de unică folosință, 240 de mii de aparate de respirat și 50 de mii de teste rapide de detectare a antigenului SARS CoV-2.
Fluxul de știri
0