Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Imprudența l-ar fi putut costa viața: Un bărbat s-a ales cu arsuri grave pe picioare

© Sputnik / Varvara Gert'e / Accesați arhiva multimediaPacient la spital
Pacient la spital - Sputnik Moldova, 1920, 07.09.2021
Abonare
Un bărbat de 54 de ani s-a ales cu arsuri de gradul doi ale picioarelor după ce a încercat să testeze cu un chibrit aprins o butelie de gaz.
CHIȘINĂU, 7 sept - Sputnik. A vrut să verifice dacă funcționează butelia, dar acest lucru l-ar fi putut costa viața. În satul Ursoaia, raionul Căușeni, un bărbat s-a ales cu numeroase arsuri la picioare după ce a încercat să vadă dacă butelia funcționează și a aprins un chibrit.
Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, totul s-a întâmplat în data de 4 septembrie, dar bărbatul s-a adresat la medic abia peste două zile. El a fost internat la spitalul raional pentru a primi îngrijiri medicale.
Instruirea și pregătirea pompierilor - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Societate
Incendiu de proporții la o fabrică de mobilă din Capitală
În context, pompierii îndemnă oamenii să nu utilizeze butelii de gaz în încăperi, dar să le amplaseze în exterior în dulapuri metalice la distanțe sigure de locuință. Mai mult, pentru a evita producerea deflagrațiilor și a incendiilor, persoanele trebuie să se asigure că instalațiile nu sunt defecte și nu sunt conectate improvizat, iar verificarea acestora să nu fie efectuată prin intermediul unei flăcări deschise.
Fluxul de știri
0