Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în gospodăria sa: Ce s-a întâmplat

© Sputnik / Anatolii KiriakAcces interzis - Poliția
Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 07.09.2021
Abonare
Corpul neînsuflețit al unui bărbat de 90 de ani a fost găsit luni, 6 septembrie, în gospodăria sa. Oamenii legii investighează circumstanțele în care a survenit decesul.
CHIȘINĂU, 7 sept - Sputnik. Oamenii legii au fost alertați luni de către un locuitor al satului Trinca, raionul Edineț, despre faptul că într-o ogradă a fost găsit corpul neînsuflețit al unui vecin. Ajunsă la fața locului, poliția a depistat că bărbatul de 90 de ani se afla afară, lângă șopron, sprijinit de un ceaun al unei instalații artizanale de preparare a alcoolului.
Полиция - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Accidente
Tragedie imensă: Un tată din Rezina și-a ucis copilul, călcându-l cu mașina
În urma examinării preliminare, medicul legist nu a stabilit leziuni corporale pe corpul bărbatului ca urmare a maltratării fizice. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Edineț Svetlana Talpă, partea de sus al corpului bărbatului, dar și hainele de pe el erau parțial arse. Oamenii legii presupun că din cauza focului care a ars sub instalația artizanală.
Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Centrul de Medicină Legală din Edineț pentru a se stabili cauza exactă a decesului. Totodată, ofițerul de presă a declarat pentru Sputnik Moldova că bărbatul locuia singur de aproape 15 ani, copiii săi fiind plecați la muncă peste hotare.
Fluxul de știri
0