Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Certificatul național de vaccinare: Unde poți călători cu el din septembrie

© AFP 2022 / OLIVIER MORINCertificat digital COVID
Certificat digital COVID - Sputnik Moldova, 1920, 04.09.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europenea actualizat informațiile privind recunoașterea certificatului de vaccinare moldovenesc.
CHIȘINĂU, 4 sept – Sputnik. Ucraina, Ungaria, Georgia, Turcia, Muntenegru, Kazahstan, Turkmenistan, Belarus și Serbia sunt țările cu care Republica Moldova a convenit în plan bilateral recunoașterea reciprocă a certificatelor naționale de vaccinare. Astfel, moldovenii care s-au vaccinat cu unul din vaccinurile disponibile în Republica Moldova pot călători în baza certificatului de vaccinare în aceste state.
vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2021
Societate
Poți avea probleme în călătorii: Cine riscă să nu primească certificat de vaccinare valid
De asemenea, certificatele de vaccinare eliberate de autoritățile Republicii Moldova, care sunt conforme cu standardele Organizației Mondiale a Sănătății și a Uniunii Europene, sunt recunoscute în Bulgaria, Regatul Spaniei, România, San Marino, Estonia, Grecia, Germania, Lituania, Austria, Croația, Slovacia, Slovenia, Elveția, Finlanda, Bosnia și Herțegovina, Irlanda, Danemarca, Armenia, Franța, Regatul Țărilor de Jos (Olanda), Cehia.
Aceste prevederi pot fi modificate în funcție de starea epidemiologică din Republica Moldova.
vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Coronavirus
Eliberau certificate falsificate de vaccinare anti-COVID: Cinci cauze penale, intentate
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că demersuri similare prin canale diplomatice au fost înaintate ministerelor afacerilor externe din Cehia, Polonia, Marea Britanie, Franța, Rusia, Irlanda, Letonia, Italia, Kârgâzstan, Tadjikistan, Israel, Serbia, Luxemburg, Armenia, Uzbekistan.
Fluxul de știri
0