Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Virusul nu cruță pe nimeni: Un copil din Soroca a murit, fiind răpus de COVID-19

CC0 / Pixabay / Byn_Li / doliu
doliu - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Abonare
Ministerul Sănătății a anunțat despre decesul unui copil din Soroca care și-a pierdut viața în urma complicațiilor provocate de coronavirus.
CHIȘINĂU, 3 sept - Sputnik. Un copil de doar 13 ani din Soroca a murit, fiind răpus de noul tip de coronavirus. Acesta era internat la spitalul raional din localitate.
Copilul era bolnav de COVID-19 și suferea de mai multe maladii grave din copilărie.
Ambulanță - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Coronavirus
Cifre alarmante: Câți moldoveni s-au îmbolnăvit de COVID-19 în ultimele 24 de ore
”Infectat cu COVID-19, asociat cu comorbidități severe din copilărie încadrate în grad sever de dizabilitate”, este menționat în comunicatul emis de Ministerul Sănătății.
Amintim că acesta este al doilea caz de deces în rândul copiilor. La 1 aprilie, autoritățile din sănătate au anunțat despre decesul unui copil de nici 3 ani, din Nisporeni, infectat cu coronavirus. Acesta avea și alte comorbidități: anomalii multiple de dezvoltare, cum ar fi spina bifida, stare după operație.
De la începutul pandemiei, peste 269 de mii de moldoveni s-au infectat cu noul tip de coronavirus, dintre care 258.410 s-au vindecat, iar 6.419 de persoane au murit de acest virus.
Fluxul de știri
0