Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

VIDEO: O mașină a fost făcută zob de o autocisternă la Comrat

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 02.09.2021
Abonare
O mașină ce staționa pe marginea carosabilului a fost făcută zob după ce a fost lovită de o autocisternă. Accidentul s-a produs la Comrat.
CHIȘINĂU, 2 sept - Sputnik. Oamenii legii au fost anunțați în jurul orei 13:00 că în satul Chirsova, raionul Comrat, o mașină ce staționa pe marginea carosabilului a fost lovită de către o autocisternă ce transporta combustibil.
Poliția a mers la fața locului și a stabilit că la volanul autocisternei se afla un bărbat de 49 de ani, iar mașina care a fost lovită este a unui tânăr de 21 de ani.
Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a avut de suferit, dar automobilul a fost făcut zob. În prezent, oamenii legii încearcă să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.
Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Comrat Oxana Gațenco.
Fluxul de știri
0