Industria turismului din Republica Moldova la sfârșit de sezon estival

© Sputnik / Mihai CarausПресс-центр Спутник
Пресс-центр Спутник - Sputnik Moldova, 1920, 02.09.2021
Abonare
În ediția următoare a emisiunii „#SputnikTalk” va fi evaluată situația din industria turismului în contextul pandemiei. Se va face bilanțul la sfârșit de sezon estival și se va discuta despre cât de solicitat a devenit turismul rural, ecologic și cultural.
Invitații ediției din 3 septembrie a „#SputnikTalk”, din cadrul Centrului de presă al Agenției de Presă și Radio Sputnik Moldova sunt: președintele Asociației Naționale a Turismului Rural, Ecologic și Cultural, Svetlana Lazăr și președintele Asociației Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova – Sergiu Manea.
În cadrul emisiunii va fi evaluată situația din industria turismului în contextul pandemiei. Se va face bilanțul la sfârșit de sezon estival și se va discuta despre cât de solicitat a devenit turismul rural, ecologic și cultural. De asemenea, vor fi analizate opțiunile de menținere a funcționalității domeniului în pragul unui nou val pandemic.
SputnikPro - Sputnik Moldova, 1920, 13.08.2021
Centrul de presă
SputnikPro: cum să te promovezi pe YouTube
Emisiunea va fi difuzată live pe rețelele de socializare și pe site-ul sputnik.md vineri, 3 septembrie, de la ora 13:00.
Fluxul de știri
0