Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Încă un grav accident cu moldoveni în România: A intervenit Ministerul de Externe

© Sputnik / Miroslav RotariAccident
Accident  - Sputnik Moldova, 1920, 02.09.2021
Abonare
Încă un accident cu implicarea unui microbuz înmatriculat în Republica Moldova s-a produs astăzi în România.
CHIȘINĂU, 2 sept – Sputnik. Încă un accident grav cu implicarea unui microbuz înmatriculat în Republica Moldova s-a produs în România. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Daniel Vodă.
„Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la București, s-a autosesizat în legătură cu producerea, în ziua de 2 septembrie, în jurul orei 12:00, a unui accident rutier cu implicarea unui microbuz, care se deplasa în tranzit spre Republica Moldova”, a precizat Daniel Vodă.
Potrivit acestuia, accidentul s-a produs în apropierea localității Andreneasa din județul Maramureș. În urma accidentului, 13 persoane, printre care cei doi conducători auto, pasagerii microbuzului, dar și pasagerii automobilului cu care s-a tamponat, au fost răniți. În microbuz se aflau nouă cetățeni moldoveni. Opt dintre aceștia urmau să fie transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Una dintre aceste persoane a refuzat spitalizarea suferind traumatisme ușoare.
 Un microbuz cu cetăţeni moldoveni s-a lovit violent cu un TIR în România - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Accidente
Ultima oră: Un microbuz cu moldoveni s-a izbit de un TIR în România - sunt victime
Reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova la București sunt în contact cu autoritățile locale în vederea obținerii informațiilor suplimentare. Totodată, cazul a fost referit spre monitorizare și responsabililor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.
Amintim că ieri cinci persoane au ajuns la spital după ce un microbuz cu moldoveni s-a lovit de un TIR la Poiana Stampei, județul Suceava, România.
Fluxul de știri
0