Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O ”sculptură a studentului” asemănătoare lui Harry Potter, instalată în Transnistria

CC BY 4.0 / Официальный сайт лидера Приднестровья / Transnistria ”sculptură a studentului” Harry Potter
Transnistria ”sculptură a studentului” Harry Potter - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Abonare
O nouă atracție misterioasă a apărut în curtea uneia dintre universitățile de pe malul stâng al Nistrului. Unii au remarcat asemănarea sculpturii cu celebrulul Harry Potter.
CHIȘINĂU, 1 sept – Sputnik. În curtea Universității de Stat din Transnistria a fost instalată o sculptură a unui student, similară celebrului erou literar Harry Potter.
Instalarea sculpturii a marcat finalizarea lucrărilor de reabilitare a universității înainte de aniversarea a 90 de ani de la fondarea instituției.
Până la începutul noului an universitar a fost finalizată prima etapă a lucrărilor. Astfel, au fost efectuate lucrări ample de reabilitare a acoperișului, a fațadei, dar și a fost amenajat teritoriul.

„Evenimentul solemn dedicat Zilei Cunoștințelor a avut în curtea universității, în centrul căreia se află un complex de fântâni și o statuie a unui student”, se arată într-o declarație pe site-ul liderului transnistrean Vadim Krasnoselski.

Krasnoselski a mulțumit tuturor celor care au participat la reconstrucția instituției, subliniind că aceasta a fost doar prima etapă în implementarea unui proiect de anvergură privind renovarea infrastructurii Universității de Stat din Transnistria.
Deputați în Parlamentul Republicii  - Sputnik Moldova, 1920, 31.08.2021
Editoriale
Grosu, cu cea mai stupidă declarație după alegeri: Primim refugiați din Afganistan
Fluxul de știri
0