Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

MAEIE, despre accidentul cu moldoveni de la Suceava: În ce stare sunt răniții

© Photo : Monitorul de Suceava Un microbuz cu cetăţeni moldoveni s-a lovit violent cu un TIR în România
 Un microbuz cu cetăţeni moldoveni s-a lovit violent cu un TIR în România - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a prezentat noi informații despre accidentul care s-a produs în această dimineață în județul Suceava.
CHIȘINĂU, 1 sept - Sputnik. Două dintre cele cinci persoane care se aflau în microbuzul moldovenesc implicat în accidentul rutier din județul Suceava în această dimineață sunt în stare instabilă. Precizarea a fost făcută de ofițerul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Daniel Vodă.
„Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Consulatului general al Republicii Moldova la Iași, s-a autosesizat în legătură cu producerea, în dimineața zilei de 1 septembrie, a unui accident rutier cu implicarea unui microbuz, care se deplasa în tranzit spre Republica Moldova. Toate persoanele au suferit diferite politraumatisme, fiind internați la Spitalul Județean Bistrița. Dintre acestea, două persoane se află în stare instabilă”, precizează Daniel Vodă.
El a precizat că reprezentanții oficiului consular sunt în contact cu autoritățile locale în vederea obținerii informațiilor suplimentare. Totodată, cazul a fost referit spre monitorizare și responsabililor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne, mai informează MAEIE.
 Un microbuz cu cetăţeni moldoveni s-a lovit violent cu un TIR în România - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Accidente
Ultima oră: Un microbuz cu moldoveni s-a izbit de un TIR în România - sunt victime
Amintim că în această dimineață cinci persoane au ajuns la spital după ce un microbuz cu moldoveni s-a lovit de un TIR la Poiana Stampei, județul Suceava, România.
Fluxul de știri
0