Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Directorul Serviciului Vamal, Sergiu Burduja, a demisionat din funcție

© Photo : Facebook / Serviciul Vamal al Republicii MoldovaDirectorul Serviciului Vamal, Sergiu Burduja, a demisionat din funcție
Directorul Serviciului Vamal, Sergiu Burduja, a demisionat din funcție - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Serviciul Vamal a rămas fără director, după ce astăzi Sergiu Burduja și-a depus cererea de demisie.
CHIȘINĂU, 1 sept – Sputnik. Directorul Serviciului Vamal, Sergiu Burduja, a demisionat din funcție. Astăzi acesta și-a depus cererea de demisie. Un anunț în acest sens a fost făcut pe pagina de Facebook a instituției.
Totodată, Sergiu Burduja a transmis un mesaj către funcționarii vamali.
„Am avut oportunitatea să lucrez în ultimii doi ani cu o echipă foarte bună, formată din oameni profesioniști și entuziaști. Mulțumesc, dragi colegi, pentru dedicația cu care v-ați făcut munca în perioada marcată de pandemia COVID-19! Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit credit de încredere și pentru că ne-am sprijinit reciproc în realizarea unui șir de obiective frumoase! Aduc sincere mulțumiri și colegilor din cadrul Ministerului Finanțelor pentru buna colaborare, dar și tuturor partenerilor de dezvoltare pentru suportul oferit în implementarea mai multor proiecte de modernizare. Vă urez mult spor, energie și mari realizări profesionale în continuare! Sunt mândru că am făcut parte din echipa Serviciului Vamal!”.
Sergiu Burduja a fost numit director al Serviciului Vamal în ianuarie 2020.
Fluxul de știri
0