Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

A murit la locul de muncă: Un tânăr a fost strivit de un secerător

© Photo : Miroslav RotariСбор урожая
Сбор урожая - Sputnik Moldova, 1920, 31.08.2021
Abonare
Tragedie într-o familie din raionul Cahul, unde un tânăr a murit chiar la locul de muncă în urma unui accident. Nenorocirea s-a întâmplat în această după-amiază.
CHIȘINĂU, 31 aug - Sputnik. Polițiștii din Cahul au fost alertați în jurul orei 13:40 că pe șoseaua Vulcănești - Slobozia Mare a avut loc un accident de muncă. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție și o ambulanță.
Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu mașina într-un gard al mănăstirii Adormirii Maicii Domnului - Sputnik Moldova, 1920, 31.08.2021
Accidente
Accident teribil la Ocnița: S-a izbit mortal cu mașina de gardul unei mănăstiri - FOTO
Astfel, s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, locuitor al satului Andrușul de Jos, era la locul de muncă, el activând în calitate de mecanizator la o companie agricolă. Tânărul, împreună cu un coleg de-al său, a încercat să coboare din remorca unui tractor un secerător, dar acesta a căzut și l-a strivit mortal pe tânăr.
Oamenii legii au inițiast o cauză penală pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului. Precizăm că informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al IGP, Cristina Crudu.
Deputați în Parlamentul Republicii  - Sputnik Moldova, 1920, 31.08.2021
Editoriale
Grosu, cu cea mai stupidă declarație după alegeri: Primim refugiați din Afganistan
Fluxul de știri
0