Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ceban a făcut anunțul: Când va fi pe deplin funcțională strada Ion Creangă din Capitală

© Photo : Facebook / Iv CebanLucrări de reparație pe strada Ion Creangă
Lucrări de reparație pe strada Ion Creangă - Sputnik Moldova, 1920, 28.08.2021
Abonare
Din 1 septembrie, strada Ion Creangă din Capitală va fi pe deplin funcțională. Cu un anunț în acest sens a venit edilul de Chișinău, Ion Ceban.
CHIȘINĂU, 28 aug – Sputnik. Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a inspectat strada Ion Creangă, care se află în proces de reparație. În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, edilul a reafirmat că din 1 septembrie strada va fi pe deplin funcțională.
”Așa cum am promis, din 1 septembrie, strada va fi practicabilă. Pentru a nu perturba traficul atunci când se întorc copiii la școală”, a menționat primarul.
Reabilitarea străzii Ion Creangă din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 22.03.2021
Video
Video: Iată cum este reparată strada Ion Creangă din Chișinău
Ceban a comunicat că lucrările de reparație a străzii Ion Creangă au fost efectuate într-un ritm alert și că s-a lucrat foarte mult pentru a obține aceste rezultate.
”În această perioadă s-a făcut în realitate imposibilul. Potrivit contractului strada urma să fie data în exploatare în martie 2022. S-a lucrat foarte mult”, a afirmat primarul general.
Totuși, edilul a menționat că au mai rămas careva lucrări în apropierea rondului Unirea Principatelor, dar și pe porțiunile precum parcarea de la parcul Dendrariu, accesele în curțile blocurilor de locuințe și amenajarea spațiilor. Ultimele vor fi finalizate în această toamnă.
”Mai sunt zone în care se va lucra. Este o zonă, o casetă de 300 de metri pătrați în apropierea rondului Unirea Principatelor. Acolo am luat probe de laborator. Urmează să luăm careva decizii cum va fi aplicat ultimul strat, în funcție de ce vor prezenta aceste probe”, a spus Ceban.
Fluxul de știri
0