Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sandu a mers la monumentul lui Ștefan cel Mare fără Zelenski și Iohannis

© Sputnik / Anatolii KiriakВозложение цветов в Кишиневе на 30-летие независимости Молдовы 2021
Возложение цветов в Кишиневе на 30-летие независимости Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Abonare
Șeful statului Maia Sandu a venit la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt fiind însoțită doar de președintele Poloniei Andrezj Duda. Vladimir Zelenski și Klaus Iohannis întârzie - din cauza ceții aeronavele în care se află nu au putut decola și ateriza la timp.
CHIȘINĂU, 27 aug - Sputnik. Președintele Maia Sandu a participat la ceremonia de depuneri de flori de la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt fiind însoțită doar președintele Poloniei Andrezj Duda, care a ajuns la Chișinău încă de ieri. Președinții Ucrainei și României, Vladimir Zelenski și Klaus Iohannis, nu au putut ajunge la timp din cauza ceții.
Aeronava în care se afla liderul de la Kiev a făcut câteva cercuri deasupra Capitalei și apoi s-a îndreptat spre Odesa. Alte informații deocamdată nu sunt, astfel nu se cunoaște dacă Zelenski mai vine sau nu la Chișinău. Iar avionul în care se afla liderul de la Cotroceni nu a putut decola de la București la timp.
La monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt au depus flori și alți demnitari, precum prim-ministrul Natalia Gavrilița și președintele Parlamentului Igor Grosu.
Mai devreme au participat la ceremonie mai mulți funcționari, precum și deputați din Parlamentul 90.
Fluxul de știri
0