Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Gavrilița: Ne este dor de Moldova satelor pline de copii – Video

© Sputnik / Anatolii KiriakВозложение цветов в Кишиневе на 30-летие независимости Молдовы 2021
Возложение цветов в Кишиневе на 30-летие независимости Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Abonare
Și premierul Natalia Gavrilița s-a adresat astăzi moldovenilor cu un mesaj de felicitare cu ocazia celor 30 de ani de independență.
CHIȘINĂU, 27 aug – Sputnik. Prim-ministrul Natalia Gavrilița a menționat în mesajul să de felicitare de Ziua Independenței că își dorește o Moldovă cu sate pline de copii, orașe pline de forfotă și activitate economică.
„Tuturor ne este dor de Moldova satelor pline de copii, Moldova orașelor pline de forfotă și activitate economică, de Moldova pădurilor bătrâne și a fântânilor cu apă curată. Lucrăm împreună să avem o țară cu dreptate, o țară cu respect față de munca cinstită, o țara în care lucrezi, investești și prosperi”, a menționat Gavrilița.
Aceasta mai spune că avem o țară frumoasă, „numai bună pentru un trai îmbelșugat, liniștit și plin de bucurie”, dar că oamenii acestei țări sunt împrăștiați peste tot în lume.
În context, premierul adaugă că își dorește ca următorii 30 de ani să fie mai buni. Să fie cu lecții învățate, cu greșeli nerepetate, cu eforturi încununate de rezultat și cu bucuria de a ne vedea unii pe alții împliniți.
Fluxul de știri
0