Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Locul parcă ar fi blestemat: Încă un accident cu implicarea moldovenilor la Kiev

© AFP 2024 / Anatolii STEPANOVKiev
Kiev - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Abonare
Încă un accident cu implicarea cetățenilor moldoveni a avut loc în această dimineață în apropiere de Kiev.
Un microbuz de rută care se deplasa din Moldova în Federația Rusă s-a ciocnit cu un alt autoturism. Accidentul a avut loc în această dimineață în jurul orei 05:40 în localitatea Kipti, regiunea Cernigov, la 90 km de Kiev.
Potrivit Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, în microbuz se aflau cetățeni din Republica Moldova și din Federația Rusă.
Un autocar de pe cursa Chișinău-Moscova s-a răsturnat la Kiev  - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2021
Accidente
Ultima oră! Un autocar de pe cursa Chișinău-Moscova s-a răsturnat la Kiev
În urma impactului au avut de suferit două persoane. Este vorba despre o cetățeană a Republicii Moldova și una din Federația Rusă, ambele s-au ales cu leziuni ușoare. Persoanele au fost consultate de medici, însă au refuzat spitalizarea.
Reprezentanții misiunii diplomatice sunt în contact cu responsabili din cadrul poliției de patrulare din regiunea Cernigov, care au confirmat că toți pasagerii unității de transport au fost preluați și au continuat ruta spre Moscova.
Amintim că ieri, 25 august, un autocar care venea din Moldova și se duce în Rusia a fost implicat într-un accident rutier la Kiev. În urma accidentului au avut de suferit opt persoane, dintre care patru copii. Potrivit autorităților, la bordul autocarului se aflau cetățeni moldoveni, ucraineni și ruși. În autocar se aflau 48 de pasageri și doi șoferi.
Fluxul de știri
0