Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ana Revenco solicită efectuarea unui audit privitor la Aeroportul Chișinău

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Министр внутренних дел Молдовы Анна Ревенко
Министр внутренних дел Молдовы Анна Ревенко - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2021
Abonare
Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, a solicitat efectuarea unui audit complet privitor la întreg perimetrul Aeroportului Internațional Chișinău.
CHIȘINĂU, 24 aug – Sputnik. Solicitarea vine după ce Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco a efectuat o vizită inopinată la sectorul Poliției de Frontieră al IGPF din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău. În cadrul vizitei, ministrul a discutat despre exercitarea atribuțiilor de serviciu a polițiștilor de frontieră, fiind identificate mai multe lacune îngrijorătoare.
„Vreau ca în 3 zile să primesc concluziile acestui audit. Nu pot permite să existe suspiciuni de raportări false, treceri de persoane și bunuri prin breșe de securitate gestionate de terți. Aeroportul Internațional Chișinău este de importanță strategică națională, cu impact pe securitatea țării noastre”, a spus Ana Revenco.
Potrivit Ministrului Afacerilor Interne, auditul, atât de ordin intern, cât și de ordin extern va permite identificarea priorităților necesare asigurării securității precum și conlucrării polițiștilor de frontieră cu companiile private ce asigură funcționalitatea instituției.
Fluxul de știri
0