Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Zaharova scoate sabia: NATO, autorul unor tragice experimente și al crizei fără precedent

© Photo : Facebook/Мария ЗахароваMaria Zaharova
Maria Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 22.08.2021
Abonare
Purtătoarei de cuvânt a MAE rus a avut o reacție fulminantă în legătură cu ceea ce se întâmplă acum în Europa, arătând clar că vinovate sunt statele NATO, care au participat la jocurile politice militariste ale organizației
BUCUREȘTI, 22 aug – Sputnik. Nu e bine să provoci Rusia sau pe Maria Zaharova – asta e lecția care ar trebui bine învățată!
În cazul de față, ministrul polonez al Apărării, Mariusz Blaszczak, a dat vina pe Rusia pentru criza migrației de la frontiera polono-bielorusă, afirmând că ”Problema la graniță este un joc murdar între Lukașenko și Kremlin”.
Maria Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2021
Rusia
Zaharova face praf SUA, dă în vileag minciunile crase și prefăcătoria de la Washington
Ambasadoarea Maria Zaharova a reacționat dur, chiar trecând peste aspectul de ”alt atac al rusofobiei de la Varșovia”.
În primul rând, este un atac cinic pentru că față de cele câteva zeci de imigranți de la frontiera polono-bielorusă - ”cel mai mare grup, 60 de persoane”, spune Zaharova – în Europa au sosit 5.2 milioane de imigranți și refugiați din Orient și Africa.
”Potrivit Biroului Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, până la sfârșitul anului 2016, 5,2 milioane de imigranți și refugiați sosiseră în Europa din țările din Orientul Mijlociu și Africa de Nord (MENA)”, arată Zaharova, subliniind că aceste zone au devenit ”un teren de testare pentru tragicele experimente ale NATO”.
Și, acuză ambasadoarea rusă, ”contribuția poloneză la această statistică este cea mai directă”.
Argumentul Mariei Zaharova este că Polonia a participat activ la atacul asupra Irakului, ”peste 10 mii de soldați polonezi au luat parte la operațiunea militară (ținând cont de rotația personalului) numai în această țară între 2002- și 2008”.
”Atenție la întrebare: când și cum își va caracteriza Varșovia jocurile sale și jocurile NATO, care au provocat o criză migrațională fără precedent și exodul intercontinental al popoarelor?”, încheie dur Maria Zaharova.
Desigur, nu numai Polonia este vizată de această acuzație – ci toate țările care au participat, alături de SUA sau în cadrul NATO, la agresiunile din Orient!
În sensul celor spuse de Maria Zaharova, au participat direct la crearea unei mari crize migraționale, cu adevărat fără precedent – dar și la ”jocuri” cu implementarea de forme de ”stat de drept” potrivite ca nuca-n perete, dar și la formarea de guvernări fundamentaliste, acolo unde erau state laice!
De fapt, Zaharova pune punctul pe „i”: ceea ce s-a petrecut în ultimii ani, ce au făcut SUA și NATO, este un mare și iresponsabil experiment, probabil în căutarea acelui NWO – noua ordine mondială, tema predilectă a progresismului New Age.
Da, Maria Zaharova a scos sabia și a tăiat… ambalajul ipocrit, scoțând la iveală conținutul teribil, iresponsabil, criminal al acțiunilor NATO.
Fluxul de știri
0