Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Autoritățile au prelungit maratonul de vaccinare pentru cadrele didactice

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaВ Молдове стартовала вакцинация врачей от коронавируса
В Молдове стартовала вакцинация врачей от коронавируса - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2021
Abonare
Maratonul cu genericul ”Hai la școală în siguranță!” a fost prelungit cu o zi. Astfel, cadrele didactice din Capitală vor putea merge și mâine pentru a se imuniza împotriva COVID-19.
CHIȘINĂU, 21 aug - Sputnik. Deși maratonul dedicat cadrelor didactice trebuia să dureze două zile, municipalitatea a decis să-l extindă și pentru ziua de mâine.
Astfel, toți angajații din sistemul educațional din Capitală sunt așteptați să se imunizeze și duminică, 22 august, la Centrul municipal de vaccinare (str. Petru Rareş, 18), în intervalul orelor 08:00 - 17:00.
Certificat digital COVID - Sputnik Moldova, 1920, 14.08.2021
Societate
Certificatul de vaccinare moldovenesc: În ce țări poate fi utilizat
Potrivit Primăriei, în prima zi a maratonul s-au imunizat 380 de persoane. Ceban a menționat că decizia de a prelungi maratonul de imunizare este dictată de condițiile apariției unui nou val de COVID-19, cu tulpini modificate și mult mai agresive.
Precizăm că la maraton sunt disponibile următoarele vaccinuri: Pfizer, Johnson&Johnson, AstraZeneca și Sinovac.
Fluxul de știri
0