Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție șoferi: Circulația pe o parte a bulevardului Ștefan cel Mare, sistată

© Photo : Facebook / Ministerul Apărării al Republicii MoldovaAcces restricționat timp de trei zile pe șoseaua Hîncești, în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august
Acces restricționat timp de trei zile pe șoseaua Hîncești, în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2021
Abonare
Circulația rutieră pe un tronson al bulevardului Ștefan cel Maia și Sfânt va fi sistată în această seară.
CHIȘINĂU, 20 aug – Sputnik. Accesul transportului pe tronsonul bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mihai Viteazul – Vasile Alecsandri, va fi restricționat. Accesul transportului nu va fi permis în această seară începând cu ora 22:00 până la ora 01:00, 21 august.
Armata Naţională se pregăteşte pentru parada militară din 27 august
 - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2021
Republica Moldova
FOTO: Cum se pregătește Armata Națională pentru parada de Ziua Independenței
Acțiunea este organizată în legătură cu primul antrenament comun de noapte al tuturor formațiunilor instituțiilor de forță, participante la parada militară cu prilejul aniversării a 30-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova.
Парад ретро автомобилей прошел в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova, 1920, 23.05.2021
Video
Parada mașinilor retro a avut loc la Sankt Petersburg - Video
Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, a declarat în cadrul primului antrenament comun, că în scopul evitării blocării traficului rutier, dar și pentru reducerea cheltuielilor, în acest an la parada militară nu va fi implicată tehnica militară și specială.
De menționat că la parada din 27 august vor participa 800 de militari din garnizoanele Bălți, Cahul și Chișinău, și respectiv 420 de angajați ai subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne, o formațiune de veterani, precum și orchestra mixtă formată din Orchestra Prezidențială și orchestrele din structurile MAI.
Fluxul de știri
0