Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Restricții la intrarea în Italia: Nu veți putea intra fără asta

© AP Photo / Alessandra TarantinoFrecce Tricolori
Frecce Tricolori  - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2021
Abonare
Toți cei care intenționează să călătorească în Italia trebuie să cunoască că au fost instituite noi restricții de intrare pe teritoriul acestei țări.
CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. Restricții sanitare și epidemiologice au fost instituite la intrarea pe teritoriul Italiei. Astfel, înainte de a intra în Italia, din orice țară și din orice motiv, trebuie completat un formular european de localizare a pasagerilor digitali. Potrivit informațiilor oferite de serviciul de presă al Aeroportului Internațional Chișinău, fără completarea acestui formular nu se va permite check-inul pentru zbor.
Aeroportul din Tel Aviv - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2021
Societate
Trafic aerian perturbat: Mai multe curse se rețin
Acest formular se completează personal de pasager. Dacă pasagerul nu poate completa PLF el însuși, un astfel de serviciu este prestat la casa de bilete Aeroport Handling pentru prețul de 200 de lei.
O altă condiție de a intra în Italia din Republica Moldova este de a prezenta rezultatul negativ al testului pentru COVID-19 - PCR sau Antigen, realizat cu 72 de ore înainte de intrarea în țară. Condiția este valabilă pentru toți, chiar și pentru persoanele vaccinate. Excepție fac copiii sub șase ani și deținătorii pașapoartelor diplomatice italiene.
Aeronavă
 - Sputnik Moldova, 1920, 12.08.2021
Societate
Republica Moldova ar putea avea zboruri directe cu SUA – detalii
La fel, moldovenii trebuie să cunoască că pot zbura cu pașaportul biometric, valabil mai mult de 3 luni.
Fluxul de știri
0