Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Joc senzațional: ”Sheriff” a învins ”Dinamo” Zagreb cu un scor zdrobitor

© Sputnik / Sorokopud JuliaШериф - Динамо Загреб
Шериф - Динамо Загреб - Sputnik Moldova, 1920, 18.08.2021
Abonare
Tiraspolenii au învins echipa ”Dinamo” Zagreb pe teren propriu, în cadrul unui meci tensionat.
TIRASPOL, 18 aug – Sputnik, Maxim Ognenîi. Fotbaliștii de la ”Sheriff” Tiraspol au învins echipa ”Dinamo” Zagreb în primul meci din runda play-off a Ligii Campionilor.
Întâlnirea care a avut loc marți la Tiraspol s-a încheiat cu scorul de 3: 0 în favoarea echipei gazdă. Prima minge în poarta oaspeților a fost trimisă în ultimele minute ale primei reprize de Adam Traore.
Pentru oaspeți a fost o surpriză totală faptul că, chiar din primele minute, gazdele au dedus toate ideile tactice ale „Dinamo” și au concurat demn cu clubul de la Zagreb pe toate liniile, depășind uneori adversarii, lucru confirmat de statistici.
Către sfârșitul reprizei au mai redus din viteză, dar nu poți să contești statisticile – și numărul loviturilor, și nivelul de execuție, și procentul de pase exacte - totul a fost de partea tiraspolenilor.
Însă destul de repede cantitatea a trecut în calitate. A doua repriză nu le-a mai lăsat șanse oaspeților. În minutul 54, atacantul ”Sheriff” Kolovos a sporit avantajul gazdelor.
A doua jumătate a întâlnirii a fost dominată de ”Sheriff”, iar la finalul meciului Traore a marcat o dublă.
Clubul de la Tiraspol a jucat în competiția de calificare fără înfrângeri. În runda trecută a depășit "Crvena Zvezda" din Serbia cu scorul total de 2: 1. Meciul de răspuns va avea loc la Zagreb pe 25 august.
Fluxul de știri
0