Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Punctele mobile de vaccinare: Unde vor staționa

© Photo : Facebook / Iv CebanPuncte mobile de vaccinare
Puncte mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 18.08.2021
Abonare
Continuă vaccinarea în punctele mobile lansate de municipalitate încă din primăvară.
CHIȘINĂU, 18 aug - Sputnik. Cele două vehicule staționează, conform unui grafic, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii. Astfel, pe parcursul zilei de astăzi, 18 august, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Râșcani, pe bulevardul Moscovei, lângă restaurantul „McDonald’s”.
Laborator - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2021
Coronavirus
Explozie de cazuri noi de infectare cu COVID-19
Autobuzul amenajat în centru mobil de vaccinare se află la Durlești, pe strada Tudor Vladimirescu 62, în apropierea magazinului „Linella”. Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii august. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare antiCOVID-19.
Certificat digital COVID - Sputnik Moldova, 1920, 14.08.2021
Societate
Certificatul de vaccinare moldovenesc: În ce țări poate fi utilizat
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare. Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.
Fluxul de știri
0