Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ipoteză preliminară privind prăbușirea avionului Il-112V în Rusia

© Sputnik / Kirill Kallinikov / Accesați arhiva multimediaОпытный самолет Ил-112В потерпел катастрофу в Подмосковье
Опытный самолет Ил-112В потерпел катастрофу в Подмосковье - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2021
Abonare
Corporația Aeronautică Unită a stabilit că, cel mai probabil, prăbușirea avionului Il-112V din Kubinka este din cauza că s-a aprins motorul.
BUCUREȘTI, 17 aug – Sputnik. Potrivit datelor preliminare, cauza prăbușirii aeronavei Il-112V în regiunea Moscovei a fost un incendiu produs de supraîncălzirea motorului, a declarat pentru RIA Novosti o sursă din industria avioanelor. Informațiile au fost confirmate de Corporația Aeronautică Unită a Rusiei (UAC).
"Acest lucru a dus la o altitudine mică și viteza cu care se afla avionul, până la blocajul și accidentul său", a spus sursa.
Dat fiind că avionul se afla la altitudine mică și avea viteză redusă, asta (aprinderea motorului - n.n.) a determinat prăbușirea lui, menționat sursa.
Prototipul avionului militar de transport Il-112V a zburat de la aerodromul din Kubinka la Ramenskoie și s-a prăbușit în apropierea așezării Nikolskoie. După cădere, avionul a explodat, acum este complet distrus.
Toți cei trei membri ai echipajului au decedat. Comandantul echipajului era un pilot de încercare experimentat a fost un tester onorat, Eroul al Rusiei - Nikolai Kuimov.
Piloții se pregăteau pentru zboruri demonstrative. Acum cinci zile, avionul a sosit de la Voronej la Jukovski pentru a participa la forumul Armatei-2021, care va avea loc în perioada 22-28 august.
Пограничники на блокпосту на узбекско-афганской границе в Айритоме - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Internațional
Un avion militar afgan s-a prăbuși în Uzbekistan
Autoritățile au inițiat un dosar penal pentru încălcarea regulilor de operare a transportului aerian.
Il-112V este o aeronavă ușoară de transport de nouă generație, fabricată de uzina de aviație Voronej din Federația Rusă. Acest prototip ar urma să înlocuiască avioanele de tipul An-24 și An-26.
Nava a fost proiectat pentru transportul și debarcarea personalului militar, a armelor, a echipamentelor ușoare și a altor mărfuri cu o greutate maximă de până la cinci tone. Primul zbor a avut loc în 2019.
Fluxul de știri
0