Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

IGP a rămas fără un șef adjunct: Din ce cauză a demisionat

© Sputnik / Mihai CarausInspectoratul General al Politiei poliției IGP
Inspectoratul General al Politiei poliției IGP - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2021
Abonare
Unul dintre cei doi șefi adjuncți ai IGP a demisionat. Informația a fost confirmată de către șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco.
CHIȘINĂU, 17 aug - Sputnik. Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției Vitalie Bostan și-a dat demisia din propria inițiativă. Acest lucru a fost confirmat pentru Sputnik Moldova de către șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco.
Vitalie Bostan a ajuns în funcție de șef adjunct al IGP acum un an, după ce fostul ministru de Interne Pavel Voicu a semnat un ordin.
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Societate
Inspectoratul General al Poliției are un nou șef interimar: Cine este
Înainte să fie numit șef adjunct la IGP, el a deținut funcția de șef interimar la Inspectoratul național de investigații. Totodată, Vitalie Bostan a deținut funcția de șef al Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”, iar în anii 2010-2014 a fost șef adjunct al Comisariatului de Poliție Tighina. Bostan și-a început activitatea în cadrul MAI în anul 1999.
Amintim că luni, 16 august, ministrul Afacerilor Interne Ana Revenco l-a numit șef interimar al Inspectoratului General al Poliției pe Lilian Carabeț, după ce săptămâna trecută șeful IGP, Sergiu Paiu și-a dat demisia.
Fluxul de știri
0