Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Alertă la Ungheni: O tânără a fost găsită moartă într-un râu

© Sputnik / Evghenii PanasencoРека Днестр
Река Днестр - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2021
Abonare
O tânără a fost găsită moartă pe un râu din Ungheni. Poliția încearcă să investigheze cauza decesului.
CHIȘINĂU, 17 aug - Sputnik. Oamenii legii au fost alertați în această dimineață de către un bărbat din Ungheni. Acesta a depistat corpul neînsuflețit al unei tinere pe suprafața râului Delia din Ungheni.
La fața locului s-a îndreptat un echipaj de poliție, dar și un echipaj de salvatori care au scos din apă corpul neînsuflețit al tinerii. În urma examinărilor, specialiștii nu au depistat unele vătămări corporale. Totodată, s-a reușit stabilirea identității acesteia. Astfel, s-a dovedit că tânăra avea 20 de ani și era domiciliată în municipiul Ungheni, unde locuia cu părinții.
Râul Nistru - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Accidente
Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în râul Nistru - Foto
Oamenii legii au mai stabilit că tânără nu era angajată în câmpul muncii și era dintr-o familie social-vulnerabilă. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol, în seara de luni, tânăra a mers la prietena sa, unde a consumat băuturi alcoolice, apoi, aproape de ora 23:00 a pornit spre casă.
Deocamdată, nu este clar în ce circumstanțe a murit tânăra. Oamenii legii au transportat corpul neînsuflețit al acesteia la Centrul de Medicină Legală pentru a se efectua expertiza.
Fluxul de știri
0