Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Militarii ies în stradă: Acces restricționat pe șoseaua Hâncești din Capitală

© Photo : Facebook / Ministerul Apărării al Republicii MoldovaAcces restricționat timp de trei zile pe șoseaua Hîncești, în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august
Acces restricționat timp de trei zile pe șoseaua Hîncești, în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Abonare
Formațiunile instituțiilor de forță, participante la parada militară cu prilejul aniversării a 30-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova, vor desfășura mâine primul antrenament comun.
CHIȘINĂU, 16 aug – Sputnik. Timp de trei zile va fi restricționat accesul pe șoseaua Hâncești din Capitală. Decizia a fost luată în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august.
”În legătură cu desfășurarea antrenamentelor, în perioada 17-19 august, în intervalul orelor 7:00-12:00, accesul transportului auto pe tronsonul șoselei Hâncești, cartierul Telecentru, va fi restricționat”, este menționat într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării.
Potrivit instituției, repetițiile vor avea loc pe tronsonul de sub podul din cartierul Telecentru al Capitalei.
Armata Naţională se pregăteşte pentru parada militară din 27 august
 - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2021
Republica Moldova
FOTO: Cum se pregătește Armata Națională pentru parada de Ziua Independenței
Precizăm că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat în data de 23 iulie decretul privind desfășurarea paradei militare cu prilejul aniversării a 30-a de la proclamarea independenței țării. Astfel, conform documentului, Guvernul va asigura pregătirea și desfășurarea paradei militare din 27 august.
Fluxul de știri
0