Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident cu implicarea unei mașini de taxi: Sunt răniți

CC0 / Pixabay / jackmac34 / Taxi
Taxi - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Abonare
Un bărbat de 62 de ani a ajuns la spital după ce mașina de taxi în care se afla s-a lovit de un alt automobil. Accidentul a avut loc în această dimineață.
CHIȘINĂU, 16 aug - Sputnik. Pe strada Sarmizegetusa din Capitală a avut loc un accident cu implicarea unei mașini de taxi. Potrivit poliției, impactul s-a produs luni, în jurul orei 05:00.
Ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati a declarat pentru Sputnik Moldova că o mașină de taxi, condusă de un bărbat de 47 de ani, s-a lovit de un alt autoturism la volanului căruia se afla un bărbat de 65 de ani.
Acces interzis - Politia - Sputnik Moldova, 1920, 14.08.2021
Accidente
Accident în Capitală: O femeie a decedat pe loc
În urma impactului, pasagerul din taxi a fost transportat la spital. În urma testului la alcoolemie, s-a dovedit că ambii șoferi nu erau în stare de ebrietate. Potrivit poliției, preliminar s-a stabilit că șoferul de taxi ar fi adormit la volan, fapt ce a dus la producerea accidentului.
Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.
Fluxul de știri
0