Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O cisternă plină cu alcool s-a răsturnat: Trei echipaje de pompieri au intervenit

Accident grav pe drumul Chișinău-Leușeni - Sputnik Moldova, 1920, 14.08.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați pe drumul R6 Leușeni-Chișinău.
CHIȘINĂU, 14 aug - Sputnik. Trei echipaje de pompieri au intervenit pe drumul R6 Leușeni-Chișinău, unde o cisternă plină cu alcool s-a răsturnat. POtrivit informațiilor oferite de Inspectoratul General pentru Situații de urgență, litri de alcool s-au scurs pe șosea.
„Potrivit primei informații, un camion a derapat de pe traseu, s-a răsturnat, iar substanța din interiorul cisternei s-a scurs pe carosabil. La fața locului pentru intervenție au fost trimise trei echipe de pompieri. Ajunși la destinație, salvatorii au stabilit că în urma accidentului din cisterna avariată se scurgea alcool”, este precizat într-un comunicat al IGSU.
Pompierii au reușit să oprească scurgerea, și să prevină producerea arderii. Echipele de intervenție au evacuat alcoolul, prevenind producerea unei situații de risc.
La fața locului pentru efectuarea lucrărilor în condiții nocturne a fost utilizat un turn de iluminare din dotarea IGSU. Cazul este cercetat de organele competente. În urma situației produse nu au fost raportate victime. Pe parcursul ultimelor 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 60 situații de risc.
Fluxul de știri
0