Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozia autobuzului la Voronej – 19 răniți și o persoană decedată

© Правительство Воронежа / Accesați arhiva multimediaExplozia unui autobuz la Voronej
Explozia unui autobuz la Voronej  - Sputnik Moldova, 1920, 13.08.2021
Abonare
Anchetatorii-criminaliști au încheiat acțiunile de investigație la locul exploziei autobuzului – 19 persoane au avut de suferit.
CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Oamenii legii au încheiat acțiunile de investigație la locul exploziei autobuzului în Voronej, comunică reporterul RIA Novosti.
Către ora două dimineața, anchetatorii-criminaliști care au cercetat minuțios mijlocul de transport atât în afară, cât și în interior au plecat de la locul tragediei. Aceștia au luat cu ei, în pachete de plastic, fragmente din corpul autobuzului, cioburi de sticlă care au fost împrăștiate în toată zona. Serviciile comunale au început imediat să curețe teritoriul.
Amintim că tragedia s-a produs joi seară, la ora 21:24. În preajma centrului comercial „Galeria Cijova” a explodat un autobuz PAZ în care se aflau mai mulți pasageri. În urma accidentului, cel puțin 19 persoane au fost rănite, o pasageră a murit la terapie intensivă.
Potrivit informațiilor inițiale ale serviciilor de urgență, motivul preliminar este explozia instalației de gaz. În același timp, un reprezentant al transportatorului a declarat pentru RIA Novosti că toate vehiculele companiei funcționează cu motorină.
Guvernatorul regiunii Voronej, Alexandr Gusev, care a venit la locul accidentului, a scris pe Telegram că motivul urmează să fie stabilit de serviciile speciale. Șeful regiunii și-a exprimat compasiunea față de victimele și a promis că le va fi acordat ajutorul necesar. Gusev a mai dispus să fie verificate toate parcurile de autobuze și transportatorii de pasageri din Voronej.
Procurorii din regiunea Voronej au început verificările.
Comitetul de Investigații a inițiat un dosar penal pe acest caz. Șeful instituției, Aleksandr Bastrîkin, a trimis criminaliști și anchetatori în regiune.
Fluxul de știri
0