Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Atac sângeros în Marea Britanie cel puțin șase morți

© AFP 2024 / PAUL BARKERPoliția britanică
Poliția britanică - Sputnik Moldova, 1920, 13.08.2021
Abonare
Atac armat în Marea Britanie - forțelor de ordine au intervenit masiv în zonă.
CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Tragedie în Marea Britanie - un atac armat sângeros a avut loc în oraşul Plymouth.
Poliția britanică anunță că sunt cel puţin șase morţi, inclusiv atacatorul, și mai multe persoane rănite. Trei dintre personale decedate sunt femei.
Cu toată amploarea tragediei, presa relatează că autoritățile britanice susțin că nu ar fi fost un atac terorist ci un incident pe fondul unui conflict familial!
Russia Today transmite că deputatul conservator Johnny Mercer a declarat că „incidentul nu este legat de terorism” și că niciun suspect nu este „pe fugă” în Plymouth, în timp ce deputatul laburist Luke Pollard a descris incidentul ca fiind „îngrijorător” și a îndemnat localnicii să „rămână în interior și să urmărească recomandările poliției”.
Ministrul de Interne al Marii Britanii, Priti Patel, a descris atacul ca fiind „șocant” și a îndemnat oamenii să „rămână calmi, să urmeze sfaturile poliției și să permită serviciilor noastre de urgență să își continue treaba”.
Poliția a anunțat că ”în zonă a fost instituit un perimetru de securitate şi cred că nu mai există niciun pericol iminent”.
Pe de altă parte, un individ suspectat de comiterea atacului armat a fost împuşcat mortal de Poliţie.
Fluxul de știri
0