Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

FOTO - Să vezi și să nu crezi: Ce a pățit un șofer pe o stradă din sectorul Buiucani

© Sputnik / Mihai Carauspoliția
poliția - Sputnik Moldova, 1920, 12.08.2021
Abonare
Un accident neobișnuit s-a petrecut noaptea trecută în sectorul Buiucani din Capitală. Un microbuz a ajuns într-o groapă adâncă de pe carosabil.
CHIȘINĂU – 12 aug, Sputnik. Ghinion pentru un șofer de 61 de ani. Microbuzul pe care îl conducea a fost la un pas de a se prăbuși într-o groapă pe strada Paris din Capitală, aflată în construcție.
© Photo : Facebook / Город Без Маршруток .GBM Online / Forest MaxUn microbuz a căzut într-o groapă de pe strada Paris din Capitală
Un microbuz a căzut într-o groapă de pe strada Paris din Capitală - Sputnik Moldova, 1920, 12.08.2021
Un microbuz a căzut într-o groapă de pe strada Paris din Capitală
Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 00:15.
Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati, conducătorul auto le-a comunicat oamenilor legii că nu a observat niciun indicator rutier în zonă, care ar fi informat despre existența șantierului.
Astfel, microbuzul a trecut peste gardul de protecție instalat pe perimetrul gropii și s-a oprit cu roțile atârnând deasupra șanțului săpat în asfalt.
Totodată, întreprinderea Termoelectrica a venit cu precizări pe marginea incidentului produs pe strada Paris.
”Zona de lucru este îngrădită și este dotată cu panouri, plasă şi cu semne de circulație, conform normelor în vigoare, care informează despre faptul că traficul este sistat în zonă în legătură cu executarea lucrărilor de reparația capitală a rețelelor termice”, este menționat în comunicatul emis de Termoelectrica.
Reabilitarea rețelei termice din strada Paris are loc baza unei autorizații eliberate de Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație, pentru perioada 6-16 august curent.
În zonă se modernizează capital circa 700 metri de conducte termice.
Actualmente, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.
Fluxul de știri
0