Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sute de litri de motorină, găsiți de polițiști în preajma căii ferate din Basarabeasca

© Photo : Poliția de Frontieră a Republicii MoldovaButelii cu motorină, găsite în preajma căii ferate
Butelii cu motorină, găsite în preajma căii ferate - Sputnik Moldova, 1920, 12.08.2021
Abonare
Peste 500 de litri de combustibil au fost găsiți în preajma căii ferate din orașul Basarabeasca.
CHIȘINĂU, 12 aug – Sputnik. 17 butelii pline cu motorină au fost depistate de-a lungul căii ferate de oamenii legii din Basarabeasca. Polițiștii au identificat deja un bărbat suspectat de furtul combustibilului.
Potrivit unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, descoperirea a fost făcută în dimineața zilei de ieri.
”În timpul misiunii de control și supraveghere a frontierei, în proximitatea localității Basarabeasca, patrula a observat obiecte suspecte lângă linia de cale ferată. Acestea s-au dovedit a fi butelii cu un volum de 30 de litri fiecare, ele fiind împrăștiate în verdeața abundentă pe o distanță de aproximativ 40 de metri”, se arată în comunicat.
Calea ferata Chisinau - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Societate
Tofilat, despre situația întreprinderii Calea Ferată din Moldova
Totodată, la fața locului, oamenii legii au depistat și un bărbat, care s-a adeverit a fi un moldovean în vârstă de 35 de ani. Acesta este bănuit că ar fi participat la comiterea acestei ilegalități.
Pe acest caz forțele de ordine au inițiat un proces penal și, în continuare, documentează cazul în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în infracțiune.
Cele 17 butelii ce conțineau 510 litri de motorină au fost depozitate temporar la Sectorul de Poliţie de Frontieră ”Basarabeasca”, până la elucidarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs infracțiunea.
Fluxul de știri
0