Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine este Iordanca-Rodica Iordanov - noul secretar de stat în Ministerul Mediului

© Photo : Facebook / EcoContactIordanca-Rodica Iordanov, secretar de stat la Ministerul Mediului
Iordanca-Rodica Iordanov, secretar de stat la Ministerul Mediului - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Abonare
Ministerul Mediului, nou creat, are un nou secretar de stat. Este vorba despre Iordanca-Rodica Iordanov.
CHIȘINĂU, 10 aug – Sputnik. Iordanca-Rodica Iordanov este secretarul proaspăt numit la Ministerul Mediului de Guvernul Gavrilița. Rodica Iordanov deține titlul de doctor în drept al mediului, acordat de Academia de Științe a Moldovei. Este conferențiar universitar din 1998. Predă dreptul mediului în cadrul facultății de drept a Universității de Stat din Moldova.
Iuliana Cantaragiu - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Politică
Cine este Iuliana Cantaragiu - Candidatul propus pentru fotoliul de ministru al Mediului
Este cunoscută ca expert național în domeniul dreptului mediului, drepturilor omului, societății civile și bunei guvernări. Iordanov este recunoscută în calitate de expert internațional în domeniile menționate.
Începând din 1995 este membru activ al societății civile pentru drepturile omului și de mediu. Activitățile din ultimii 20 ani au fost dedicate alinierii la legislația Uniunii Europene și elaborării cadrului normativ de mediu.
Река Днестр - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2021
Societate
Alarmant: Râul Nistru s-ar putea transforma într-un canal mort
Este membru al mai multor comisii și grupuri de lucru naționale și internaționale în domeniul mediului care participă la negocieri și examinări de cazuri la nivel internațional. A participat la implementarea proiectelor la nivel național și internațional cu privire la Convenția de la Aarhus, Espoo și altele, protecția mediului și consolidarea societății civile. Este cofondator al asociației obștești „EcoContact”.
Fluxul de știri
0