Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident fatal la Cimișlia: Un bărbat a murit după ce un tractor s-a ciocnit cu un Tir

© Photo : Telegram / Poliția Republicii MoldovaAccident fatal la Cimișlia
Accident fatal la Cimișlia - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Abonare
Un bărbat și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier la Cimișlia. A fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a scoate victima dintre fiarele vehiculului pe care îl conducea.
CHIȘINĂU, 11 aug – Sputnik. Accident înfiorător la Cimișlia. Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a ciocnit cu un Tir în satul Mihailovca.
© Photo : Telegram / Poliția Republicii MoldovaAccident fatal la Cimișlia
Accident fatal la Cimișlia - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Accident fatal la Cimișlia
Potrivit Poliției, impactul a avut loc în jurul orei 11:40. Un bărbat de 61 de ani, la volanul unui tractor cu remorcă, transporta lemne. În momentul în care a virat la stânga, a fost lovit de un Tir condus de un șofer în vârstă de 52 de ani, care se deplasa în aceeași direcție.
În urma impactului extrem de violent, tractorul s-a răsturnat pe șosea, iar șoferul a fost prins între fiarele vehiculului. Victima a fost descarcerată, însă a murit până la sosirea ambulanței.
Oamenii legii au inițiat un proces penal pe acest caz pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.
Fluxul de știri
0