Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video - Pompierii moldoveni, în drum spre Grecia: Înțelegem că lupta nu va fi una ușoară

© Photo : Facebook / Дмитрий ПольщинPompierii moldoveni, în drum spre Grecia pentru a ajuta în lupta cu incendiile de vegetație
Pompierii moldoveni, în drum spre Grecia pentru a ajuta în lupta cu incendiile de vegetație - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Abonare
Mai mulți pompieri din Republica Moldova au plecat în Grecia pentru a lupta cu incendiile de vegetație.
CHIȘINĂU 10 aug – Sputnik. Echipa de pompieri din Republica Moldova este în drum spre Grecia pentru a-și ajuta colegii eleni în lupta cu incendiile masive de vegetație.
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, pompierul Dmitrii Polscin, aflat în misiune, a povestit despre călătoria spre Grecia.
”Pe teritoriul României am fost escortați de un echipaj al colegilor din țara vecină. Bulgaria a rămas deja în urmă. Cu încetul ne apropiem de granița Greciei. Pe parcursul călătoriei noastre, deseori am fost salutați de oameni în stradă, iar șoferii ne semnalizau în semn de salut. Este foarte plăcută atitudinea oamenilor din cele trei țări. Fiecare dintre noi înțelege clar că lupta nu va fi una ușoară”, a scris pompierul Dmitrii Polscin pe pagina sa de Facebook.
Amintim că 25 de salvatori și pompieri moldoveni cu patru unități de tehnică au plecat în Grecia pentru a ajuta salvatorii eleni la stingerea incendiilor de proporții cu care se confruntă țara respectivă.
Fluxul de știri
0