Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Noi numiri la Guvern: Cine este șeful Cabinetului premierului și purtătorul de cuvânt

© Sputnik / Mihai CarausGuvern gol
Guvern gol - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Abonare
Noi numiri la Guvern. Iată cine a devenit șef al Cabinetului premierului și purtător de cuvânt al Nataliei Gavrilița.
CHIȘINĂU 10 aug – Sputnik. Adrian Baluțel a fost numit șef al Cabinetului premierului Natalia Gavrilița, iar Anastasia Taburceanu va ocupa funcția de purtător de cuvânt al prim-ministrului. Noile numiri au fost anunțate în cadrul unui comunicat de presă emis de Guvern.
© Photo : Guvernul Republicii Moldova Adrian Băluțel a fost numit șef al Cabinetului prim-ministrului Natalia Gavrilița.

Adrian Băluțel a fost numit șef al Cabinetului prim-ministrului Natalia Gavrilița. - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Adrian Băluțel a fost numit șef al Cabinetului prim-ministrului Natalia Gavrilița.
Adrian Baluțel este în prezent deputat în Parlamentul Republicii Moldova și va trebui să renunțe la mandat pentru a putea ocupa noua funcție. El a fost expert asociat al Institutului pentru Politici și Reforme Europene. A lucrat ca asociat de proiect în cadrul Fundației Konrad Adenauer în Republica Moldova. În anul 2019, în Guvernul Maiei Sandu, a ocupat funcția de secretar de stat al Ministerului Educației. Este absolvent al Colegiului Europei. A urmat programul de masterat în studii europene și relații internaționale.
Премьер-министр и члены нового правительства Молдовы приняли присягу - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Politică
Natalia Gavrilița a prezentat ministerelor noii șefi
Tot astăzi a fost numit purtătorul de cuvânt al premierului Gavrilița. Este vorba despre Anastasia Taburceanu, care are o experiență de peste 10 ani în comunicare și relații cu mass-media. A activat în cadrul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, USAID Moldova și a fost implicată în proiecte europene.
© Photo : Guvernul Republicii Moldova Anastasia Taburceanu
 Anastasia Taburceanu - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Anastasia Taburceanu
Anastasia Taburceanu are studii de licență în Științe ale Comunicării, studii de masterat în comunicarea publică și filosofie, antropologie și management cultural.
Fluxul de știri
0