Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Jirinovski cere ca Rusia să-și schimbe atitudinea față de vecini

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaПленарное заседание Госдумы РФ
Пленарное заседание Госдумы РФ - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Abonare
Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia afirmă că vecinii Rusiei beneficiază de aceasta în loc să ceară să fie acceptate în componența ei.
CHIȘINĂU, 10 aug – Sputnik. Țările vecine Rusiei se bucură de bogățiile acesteia și de aceea Moscova trebuie să schimbe politica față de acestea, consideră liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski.
Marți, în cadrul unei "întrevederi cu cetățenii" care a avut loc la Ambasada Kârgâzstan-ului din Moscova, Jirinovski a declarat că Federația rusă cheltuiește mulți bani și resurse pentru țările vecine, dar Belarus, Ucraina, țările Asiei Mijlociii "beneficiază de bogățiile Rusiei".
Potrivit lui Jirinovski, trebuie ca Rusia să-și schimbe politica pe această relație: ea nu are nevoie de state aliate, ci "ele (statele vecine - n.n.) trebuie să ceară să fie admise în componența Rusiei".
 Șeful adjunct al administrației prezidențiale a Federației Ruse Dmitri Kozak - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Moldova și Rusia
Cine l-a invitat pe Kozak la Chișinău – surse
Fluxul de știri
0