Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cel mai mare producător rusesc de camioane "Kamaz" a oprit producția

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Accesați arhiva multimedia"Kamaz" a stopat producția camioanelor din 9 până în 22 august inclusiv, dat fiind că în această perioadă a fost planificat concediul corporativ, a anunțat pentru RIA Novosti reprezentantul oficial al companiei.
Kamaz a stopat producția camioanelor din 9 până în 22 august inclusiv, dat fiind că în această perioadă a fost planificat concediul corporativ, a anunțat pentru RIA Novosti reprezentantul oficial al companiei.     - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2021
Abonare
"Kamaz" a stopat producția camioanelor din 9 până în 22 august inclusiv, dat fiind că în această perioadă a fost planificat concediul corporativ, a anunțat pentru RIA Novosti reprezentantul oficial al companiei.
În special au mers în concediu departamentele de asamblare și cele auxiliare. Continuă să muncească cei din departamentele de livrări, reparații și deservire.
"Kamaz" este cel mai mare producător de camioane din Rusia. El a re fabrici de asamblare în Vietnam, Kazahstan, Pakistan și India. Acționarii principali sunt "Rosteh" (49,9%), "Avtoinvest" (23,54%) și Daimler Truck (15%). În 2020 vânzările companiei pe piața rusească au crescut cu 7,1% , ajungând la 32,7 mii de mașini.
Владимир Головатюк - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2021
Politică
Golovatiuc este retras din funcția de ambasador al Republicii Moldova la Moscova
Fluxul de știri
0