Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Deputat rus, replică la declarațiile despre “distrugerea Ucrainei” de către Rusia

© Sputnik / Владимир Трефилов / Accesați arhiva multimediaDeputatul Dumei de Stat, Ruslan Babek
Deputatul Dumei de Stat, Ruslan Babek - Sputnik Moldova, 1920, 08.08.2021
Abonare
Un deputat al Dumei de Stat al Rusiei a reacționat la afirmațiile secretarului Consiliului de Securitate și Apărare al Ucrainei despre utilizarea de către Moscova a politicienilor europeni în distrugerea statului ucrainean.
BUCUREȘTI, 8 aug – Sputnik. Deputatul Dumei de Stat, Ruslan Balbek, a reacționat la afirmațiile secretarului Consiliului Naționale de Securitate și Apărare al Ucrainei, Alexei Danilov, despre “distrugerea” Ucrainei de către Rusia cu ajutorul politicienilor, declarând că politica de cadre a Ucrainei reprezintă o testare ideologică conform principiului “al nostru – străin”.
Le Kremlin de Moscou - Sputnik Moldova, 1920, 05.08.2021
Rusia
Alegeri în Rusia: Câte partide au depus listele la CEC
Mai devreme, Danilov a declarat într-un interviu oferit publicației Novoe Vremea că Rusia își propune să distrugă Ucraina cu ajutorul politicienilor europeni. Potrivit lui, Ucraina se află în fața unor provocări majore, una dintre care este integrarea în sistemul energetic european către anul 2023.
“Adevărata amenințare pentru Ucraina o reprezintă conducători precum Danilov, care fac niște declarații supte din deget, iar apoi se erijează în niște experți în securitatea națională. Politica de cadre în Ucraina de azi nu se dirijează de principiul profesionist, ci conform testării ideologice, care urmează logica “al nostru – străin”. Aici se include și un alt principiu – “să fie un prost, dar de-al nostru””, a declarat Balbek agenției RIA Novosti.
Potrivit lui, așa în presă apar “diverse aberații despre amenințarea rusescă, pentru că aceasta este distribuită de persoane care au trecut astfel de teste”.
Fluxul de știri
0