Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Crimeea se așteaptă la un număr record de turiști în acest an

© SputnikCrimeea
Crimeea - Sputnik Moldova, 1920, 08.08.2021
Abonare
Autoritățile din Crimeea prognozează o creștere record a numărului turiștilor în acest an.
BUCUREȘTI, 8 aug – Sputnik. Fluxul de turiști în Crimeea în anul 2021, potrivit unor date preliminare, va depăși indicatorul din 2019 de 7,5 milioane de persoane, iar 7 milioane de turiști vor sosi în peninsulă în toamnă, a declarat ministrul Turismului al regiunii, Vadim Volcenko.
Peste 5 milioane de turiști au vizitat Crimeea de la începutul acestui an, în creștere cu 27 la sută față de anul 2019, declara la începutul lui august conducătorul Crimeei, Serghei Aksenov.
“Cred că cel mai probabil vom ajunge la o cifră de 7 milioane la toamnă și vom depăși pragul (de 7,5 milioane de turiști pe an)”, a declarat Volcenko jurnaliștilor în cadrul clusterului de artă “Tavrida”, unde a predat o lecție cu genericul “Mobilul avansării în carieri în industria turismului și restaurantelor”.
Acesta a menționat creștere semnificativă a veniturilor la buget în prima jumătate a anului de pe urma activății de recreere. Volcenko a atras atenția că acest rezultat este posibil exclusiv cu respectarea condițiilor Rospotrebnadzor de combatere a coronavirusului.
исправительное учреждение - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Societate
Poliția a confirmat: Ce spune despre moldovenii evadați dintr-o închisoare din Rusia
“Cel mai important lucru este siguranța, e importantă respectarea cerințelor Rospotrebnadzor... Să avem o atitudine extrem serioasă”, a adăugat el.
În anul 2020 Crimeea a fost vizitată de peste 6,3 milioane de turiști, iar în 2019 – aproximativ 7,5 milioane.
Fluxul de știri
0