Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Gavriliţa s-a întâlnit cu Michalko: Când vom primi asistență macrofinanciară din partea UE

© Photo : Facebook / Natalia Gavrilița Premierul Natalia Gavrilița s-a întâlnit cu ambasadorul Peter Michalko
 Premierul Natalia Gavrilița s-a întâlnit cu ambasadorul Peter Michalko - Sputnik Moldova, 1920, 07.08.2021
Abonare
Unul dintre subiectele principale ale discuțiilor dintre oficiali a fost obținerea sprijinului financiar din partea Uniunii Europene.
CHIȘINĂU, 7 aug – Sputnik. Premierul Natalia Gavrilița s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul UE la Chișinău, Peter Michalko. Oficialii au discutat despre acţiunile planificate pentru accesarea celei de-a doua tranşe de asistenţă macrofinanciară.
"Am discutat cu Domnul Ambasador despre acțiunile planificate ale Guvernului pentru accesarea celei de-a doua tranșe de asistență macrofinanciară în valoare de 50 milioane de euro, astfel ca acești bani să ajungă în bugetul statului deja la sfârșitul lunii septembrie. De asemenea, am discutat despre actualizarea Agendei Acordului de Asociere."
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Politică
Când va avea loc prima ședință a noului Guvern
Amintim că vineri, guvernul Gavrilița a fost votat de către parlamentari. Noua componență a Executivului a fost votată de fracțiunea PAS, cu votul a 61 de deputați. Fracțiunea Partidului Politic „ȘOR”, dar și fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor nu au votat pentru Guvernul Gavrilița.
Fluxul de știri
0