Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Unde vor staționa astăzi punctele mobile

© Photo : Facebook / Iv CebanPuncte mobile de vaccinare
Puncte mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Abonare
Cele două puncte mobile de vaccinare din municipiul Chișinău își continuă activitatea și astăzi. Iată unde va staționa troleibuzul și autobuzul.
CHIȘINĂU, 6 aug - Sputnik. Cele două vehicule staționează, conform unui program, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii.
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova, 1920, 05.08.2021
Coronavirus
Numărul cazurilor noi de COVID-19, într-o ușoară scădere: Datele Ministerului Sănătății
Astfel, pe parcursul zilei de astăzi, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Botanica, pe bulevardul Dacia, adiacent stadionului ”Zimbru”.
Totodată, autobuzul se va deplasa în orașul Vatra, pe strada Ştefan Vodă 9, Centrul de Sănătate.
Cele două puncte mobile de vaccinare vor activa până la ora 18:00.
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.
Până în prezent în Republica Moldova s-au administrat peste un milion opt zeci de mii de doze de vaccin anti-COVID-19.
Fluxul de știri
0