Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mesajul președintelui către noii miniștri: Milioane de oameni sunt cu ochii pe voi

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Abonare
Șeful statului a felicitat noii miniștri cu învestirea acestora în funcție.
CHIȘINĂU, 6 aug - Sputnik. Președintele Maia Sandu a adresat un mesaj de felicitare, dar și de îndrumare noii echipe a Cabinetului de Miniștri.
”Învestirea unui Guvern integru sprijinit de o majoritate parlamentară formată de oameni cinstiți este ceea ce și-au dorit sute de mii de oameni, care au mers la vot în speranța de a schimba situația din țară. Este încununarea efortului a zeci de mii de oameni, care au luptat curajos pentru democrație, pentru dreptate și pentru bunăstare”, a declarat președintele Maia Sandu.
Cabinetul de miniștri - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Politică
Noii miniștri depun jurământul în fața președintelui Maia Sandu
Șeful statului a atenționat membrii Guvernului despre provocările care îi așteaptă.

”Milioane de oameni sunt cu ochii pe voi. Provocările sunt mari, iar așteptările și mai multe. Și toate cunoștințele, experiența pe care ați acumulat-o până acum a fost doar o etapă pregătitoare pentru această misiune importantă”, a comunicat președintele Maia Sandu.

Amintim că Guvernul Gavrilița a fost votat cu puțin timp în urmă de către parlametari. Noua componență a Executivului a fost votată de fracțiunea PAS, cu votul a 61 de deputați. Fracțiunea Partidului Politic „ȘOR”, dar și fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor nu au votat pentru Guvernul Gavrilița.
Fluxul de știri
0