Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

În Rusia au evadat din izolator inculpații ”Teterea, Butnaru, Turcanu și Grozavu”

© Sputnik / Mihai CarausSârmă ghimpată
Sârmă ghimpată - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Abonare
Unul dintre cei cinci evadați este învinuit de omor, ceilalți – Teterea, Butnaru, Țurcanu, Grozavu - sunt inculpați într-un dosar de furt.
CHIȘINĂU, 6 aug – Sputnik. Cinci persoane au evadat din izolatorul de detenție provizorie din orașul Istra de lângă Moscova, informează Procuratura regională pe canalul Telegram, scrie RIA Novosti.

"Conform datelor preliminare, din izolatorul de detenție provizorie au evadat Nikolai Teterea, Alexandr Butnaru, Alexandr Mavridi, Ivan Turcanu și Denis Grozavu", a reprezentantul Comitetului regional de Investigații Olga Vradii pentru agenție.

Vradii a precizat că unul dintre fugari, Alexandr Mavridi, este acuzat de uciderea omului de afaceri Vladimir Marugov, ceilalți patru sunt implicați într-un caz de furt.
Proprietarul mai multor fabrici de mezeluri Vladimir Marugov a fost ucis în noaptea de 2 noiembrie a anului trecut. El a fost împușcat dintr-o arbaletă în propria baie din Istra. În scurt timp a fost reținut unul dintre suspecți - Alexandr Mavridi, originar din Asia Centrală.
Ceilalți evadați sunt Nicolai Teterea, Alexandru Butaru, Ivan Țurcanu și Denis Grozavu. Autoritățile ruse nu au făcut deocamdată precizări în legătură cu cetățenia acestora.
Fluxul de știri
0