Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cinci moldoveni au evadat dintr-un izolator în Rusia: Iată cine sunt

© AP Photo / Julie JacobsonСотрудник следственного изолятора самой большой в мире исправительной колонии Райкерс
Сотрудник следственного изолятора самой большой в мире исправительной колонии Райкерс - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Abonare
Sursele au confirmat că toți cei cinci inculpați care au evadat dintr-un izolator de detenție provizorie din regiunea Moscova sunt originari din Moldova. Camerele de supraveghere i-au surprins pa aceștia în momentul evadării.
CHIȘINĂU, 6 apr – Sputnik. Cinci persoane au evadat în această dimineață din izolatorul de detenție provizorie din orașul Istra de lângă Moscova, informează Procuratura regională pe canalul Telegram, scrie RIA Novosti.
Unul dintre cei cinci evadați este învinuit de omor, iar ceilalți sunt inculpați într-un dosar de furt. Potrivit surselor agenției, toți aceștia sunt originari din Republica Moldova.
”Alexandr Mavridi - născut în Moldova pe 16 ianuarie1971. Este inculpat pentru omor, lipsire ilegală de libertate, șantaj și estorcare de bani”, a precizat interlocutorul agenției.
Împreună cu acesta au evadat alți patru moldoveni: Alexandr Butnaru (născut în 1991), Nicolae Teterea (1987), pentru furt; Denis Grozavu (1985),Ivan Țurcanu (1986), toți fiind inculpați pentru furt.
Reprezentantul Comitetului regional de Investigații Olga Vradii a precizat anterior că unul dintre fugari, Alexandr Mavridi, este acuzat de uciderea omului de afaceri Vladimir Marugov, ceilalți patru sunt implicați într-un caz de furt.
Proprietarul mai multor fabrici de mezeluri Vladimir Marugov a fost ucis în noaptea de 2 noiembrie a anului trecut. El a fost împușcat dintr-o arbaletă în propria baie din Istra. În scurt timp a fost reținut unul dintre suspecți - Alexandr Mavridi.
Fluxul de știri
0