Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Biroul permanent al Parlamentului mai are un membru: Din ce fracțiune este

© Sputnik / Mihai CarausDeputați în Parlamentul Republicii Moldova
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova  - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Abonare
Biroul permanent al Parlamentului are în componența încă un membru. Deputații au votat modificarea în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului.
CHIȘINĂU, 6 aug - Sputnik. Cu votul a 84 de deputați, Constantin Starîș a devenit noul membru al Biroului permanent al Parlamentului. El este deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Astfel, în legislatura a XI-a, componența numerică a Biroului permanent constituie 13 membri.
Precizăm că din Biroul permanent al Parlamentului fac parte, din oficiu, președintele Parlamentului Igor Grosu, vicepreședinții Parlamentului Mihail Popșoi și Vlad Batrîncea.
Memrii Cabinetului de Miniștri condus de Natalia Gavriliță - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Politică
Ultima oră: Guvernul Gavrilița a fost învestit
Din partea Fracțiunii PAS din Biroul permanent fac parte Olesea Stamate, Liliana Nicolaescu-Onofrei, Doina Gherman, Veronica Roșca, Vladimir Bolea, Dan Perciun. Din partea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au fost aleși deputații Vasile Bolea, Corneliu Furculiță și Constantin Starîș și din partea fracțiunii Partidului ”Șor” – Denis Ulanov.
Biroul permanent al Parlamentului este organul de lucru al Legislativului și se formează, ținându-se cont de reprezentarea proporțională a fracțiunilor în Parlament.
Fluxul de știri
0